sepur driverless pisanan Turkey wis digawa metu ing ekspedisi ing Istanbul

sepur driverless pisanan Turkey wis digawa metu ing ekspedisi ing Istanbul: Turki driverless metro pisanan digawe pesawat pisanan sawijining dina. Proyek Metro Pinter kalebu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy lan Sancaktepe. 30 Baris sing bakal dibukak kanggo layanan ing Agustus bakal nyelehake menit 27 antarane Üsküdar lan Sancaktepe.

Nalika jalur kasebut nduweni stasiun 16, titik kapisan bakal dadi Üsküdar. Jalur iki bakal diintegrasi karo stasiun İsküdar Marmaray, saéngga nyedhiyakake akses sing nyaman antara Anatolia lan Eropa. Sampeyan uga bakal nyedhiyakake akses menyang Stasiun Altunizade lan Metrobus, lan kabeh sistem transportasi umum ing kabeh stasiun. Saka Sancaktepe-Çekmeköy kanggo Üsküdar 27 menit, Kartal 59 menit, Yen Tekan 36 menit, Taksim 44 menit, Atatürk Airport bakal menit 68

MODEL AUSTRIA BARU

Terowongan anyar digunakake ing terowongan kanggo subway. Dalan rutu iku 20 km lan uga ana ing Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu, Ümraniye, Çarşı, Yamanevler, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, İmam Hatip High School, Dudullu, Necip Fazıl, Çekmeköy-Sancaktepe stasiun. Tender kasebut bakal ditambah menyang Bandara Sultanbeyli lan Sabiha Gokcen. Kanthi peluncuran stasiun 16, pangurangan emisi karbon dioksida sing diluncurake ing atmosfer ing taun bakal 2011 ewu 16 ton.

65 RIBU PASSENGERS IN ONE ARRIVAL

Kendaraan otomatis lan kanthi ora bisa dilakoni bakal digunakake ing ril, sepur bisa tekan 65 ewu penumpang siji arah per jam lan 80 kilometer saben jam. Stasiun Metro, Stasiun Üsküdar, jalur Marmaray antarane stasiun lan jalur penumpang bakal diwenehake ing antarane garis bawah tanah, Stasiun Altunizade bakal dilewati stasiun metrobus, Stasiun Dudullu ing tahap perencanaan bakal dadi struktur stasiun umum karo Bostanci-Dudullu.

Liyane sing pisanan ditindakake dening jalur metro Üsküdar - Çekmeköy bakal dadi lawang platform ing alacak sing bakal ana ing stasiun. Kanthi aplikasi kasebut, bakal bisa dipercaya manawa panumpang luwih aman lan tiba ing jalur kereta api bakal dicegah. Kabeh kontrol bakal digawe karo sistem komputer sing dipigunakaké ing jalur metro ora bakal duwe pit montor. Ana jendela kaca ing ngarep penumpang.

PERALATAN SPARE

Supaya ora nyebabake downtime amarga kegagalan ing sistem, sistem kontrol lan kendaraan bakal dilengkapi kegedhen kegagalan sing kurang, kehandalan dhuwur lan peralatan sing ora ana gunané.

Kerja ing baris terus di ayunan lengkap. Personil 24 ewu 2 kanthi basis jam 430 ing proyèk ing garis 11 stasiun konstruksi kasar ing stasiun rampung. Karya-karya elektromekanis digawa metu bebarengan karo panrapan sing apik ing stasiun.

Sumber: Aku www.yenisafak.co

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar