120 Unit Metro Purchase Tender Award kanggo Istanbul Rail System (Laporan Khusus)

Minangka asil tender kanggo tuku kendharaan subway kanggo warta khusus sistem alur Istanbul
Minangka asil tender kanggo tuku kendharaan subway kanggo warta khusus sistem alur Istanbul

2017 / 229012 GCC nomor Dudullu-Bostanci dan Mahmutbey-Esenyurt Metro Lines Transportasi Umum Sistem Transportasi 120 Jumlah Metro Kendaraan Pasokan lan Komisi tender, sing dirasakake dening Istanbul Metropolitan Municipality Proyek Sistem Sistem Direktorat, dianakaké ing tanggal 31.07.2017. Perusahaan 2 ngirimake tender.
RayHaberMiturut informasi sing ditampa dening para tenderers lan tawaran (TL) kaya ing ngisor iki:

1-ROTEM 564.000.000 TL
2-CRRCMNG 565.000.000 TL

Program pengajuan susunan kendaraan subway; Pangiriman kabeh kendaraan 120 bakal rampung ing 20 (rong puluh) wulan. Pangiriman seri bakal diwiwiti ing 10.month wiwit tanggal wiwitan lan 20. bakal rampung ing pungkasan sasi.

Sawise pengajuan seri pungkasan, 30 (telung puluh) dina bakal digunakake kanggo tes lapangan lan 60 (enem puluh) dina bakal digunakake kanggo operasi nyoba ing total. Program pengiriman kasebut adhedhasar 90. 10 (kendaraan 2) saben sasi, disusul karo seri 8 (kendaraan 3) lan 12 saben sasi. lan 20 bakal ditemtokake dening Kontraktor supaya dikirim ing paket seri. Kondhisi kasebut kudu kawujud dening kontraktor. Operasi pengadilan kasebut bakal ditindakake kanthi kapisah kanggo baris ing ngendi kendaraan ing ruang lingkup iki bakal bisa digunakake.

Ing acara manawa baris ing ngendi kendaraan ing ruang lingkup bisnis iki wis siap lan pangiriman kendaraan sing arep digunakake ing baris kasebut wis kasedhiya, jumlah sing cukup dhuwur lan Administrasi njaluk; Operasi uji coba baris diwiwiti. Ing kasus iki, durasi rilis percobaan kanggo baris ing pitakonan bakal ana ing proses pangiriman kendaraan, nanging ora bakal nyebabake owah-owahan ing durasi uji coba 60 (enem puluh) dina kasebut, sing bakal digunakake sawisé rampung tes lapangan sawise pengiriman urutan pungkasan.

Kontraktor bakal ngirim program kerja rinci kanggo tes kendaraan (tes lapangan lan lapangan) lan uji coba menyang Administrasi kanggo disetujoni ing 30 (telung puluh) dina sabanjuré sasuwene mlebu kontrak. Kontraktor; Sawise panandha kontrak, Perusahaan bakal ngirimake rencana proyek kasebut, sing bakal diwujudake ing ruang lingkup kontrak, nuduhake proses, rancangan, perencanaan pengadaan, persiapan produksi, perakitan produksi lan kabeh ujian sing gegandhengan kanthi cetha lan cetha karo persetujuan saka Contracting Entity. Pengadilan percobaan Jalur Metro Mahmutbey-Esenyurt yaiku dina 120 lan rilis percobaan Jalur Metro Dudullu-Bostancı yaiku dina 60. Kendaraan métro 80 sing pisanan bakal direncanakaké kanggo Metro Metro Mahmutbey-Esenyurt lan kendaraan métro 40 liya direncanakaké kanggo Metro Metro Dudullu-Bostancı.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 13

Tender Pengumuman: Gedung Pekerjaan

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Pemberitahuan Pengadaan: Layanan Pangan

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Tender kabar: Tuku baterei

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Dadi pisanan komentar

komentar