16 Bursa

Uludag Cable Car Line Is Entering Winter Care

Ropeway, sing nglayani Uludağ, salah sawijining pusat wisata mangsa lan wisata alam sing penting, ditindakake kanggo perawatan mangsa sawise jam kerja. Ing statement saka BURULAŞ, Pazartesi Uludağ Ropeway baris 2 Oktober 2017 Alesan kanggo pangopènan mangsa sepur [More ...]

35 Izmir

Certified Welder Ray Mengkono Business Kepala

Yoldere conducted dening support iku ditampa saka Uni Eropah, sektor sepur pisanan Turki ing program pelatihan karya digawa metu dening kathok dowo lokal karo "Ray Welders sing Sertifikalanıy" project rampung. Ing project kang sepisanan ing Turki Alümünotermit Ray welder kanggo nampa Certificate of Kompetensi Profesional [More ...]

TULIS BULLETIN

RayHaber 29.09.2017 Tender Bulletin

Pusat Kocaeli Köseköy Logistics II Railway Work Work Railway, Railway and Cable NewsRayHaber Buletin Tender 02.01.2017 02 / 01 / 2017 Ora ana cathetan tender kanggo 02.01.2017 ing sistem ... RayHaber Buletin Tender 11.01.2017 11 / 01 / 2017 Ing sistem 11.01.2017 tanggal kita [More ...]