Perusahaan Siemens lan Alstom Gabung Pasukan (Khusus Khusus)

perusahaan siemens alstom nggabungake kekuwatane
perusahaan siemens alstom nggabungake kekuwatane

Alstom raksasa railroad Prancis lan sekolah keretapi Jerman Siemens ngumumake keputusan penggabungan. CEO Siemens Joe Kaeser ngandika jeneng gabungan anyar yaiku Siemens Alstom. Perusahaan anyar iki bakal dikelola dening Henri Poupart-Lafarge, sadurungé dadi manajer umum Alsom.

Perusahaan Perancis, Alstom, sing sukses kanthi sukses minangka sepur kecepatan tinggi Siemens 'ICE ing Jerman, terus munggah karo TGVs. Perusahaan-perusahaan sing nganggep penggabungan kasebut bakal nguntungake banget kanggo kabeh Eropa sing katon akeh gaweyan kanggo gawe angel CRRC produser China.

Pangsa pasar Alstom ing Asia, Amerika, India lan Afrika ditujukan minangka produser paling gedhe ing sektor sepur kanthi nggabungake pangsa pasar karo Siemens USA, Rusia lan China. Kantor pusat Siemens Alstom bakal ing Paris.

Titik menarik ing manunggalaken punika inggih punika 20% Alstom milik negara Perancis. Panggabungan iki karo manajemen perusahaan anyar bakal diarahake dening negara Perancis perusahaan kasebut.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 14

Service Tender: Layanan Nyebrang Tingkat Layanan Bakal Diperoleh

November 14 @ 08: 00 - 17: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
kanggo 14

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan Gate Guard

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Dadi pisanan komentar

komentar