Pilot pahlawan Spektakuler Show Breath Away

Kanthi sumbangan saka Konya Gubernur lan Konya Metropolitan Municipality, tim aerobatik sing disambungake karo Angkatan Udara Turki, pameran udara sing ditindakake dening Bintang Turki lan Solo Turk. Mayoritas Tahir Akyürek, Metropolitan Municipality, sing tampil ing pameran sing diawasi kanthi semangat dening puluhan ewu Konyali ing Taman Bintang Turki, ngucapake matur nuwun marang pilot-pilot heroik Bintang Turki lan Turki Turk.

Kanthi sumbangan saka Gubernur Konya lan Konya Metropolitan Municipality, tim Turki Aerobatic nganakake lomba Turki lan Solo.

Gubernur Konya Yakup Canbolat, 3. Main Jet Base lan Fares Garrison Panglima Brigadier-General Air Pilot Yüksel, Turkey Union of Komunitas nggabung Konya Metropolitan Walikota Tahir Akyürek karo Erkan militèr lan sipil.

KONYA digabung karo TURKISH STARS

Mayoritas Konya Municipal Metropolitan Konya Mayor Tahir Akyürek ngucapake matur nuwun marang pilot-pilot heroik saka bintang-bintang Turki lan Solo Türk kanggo acara sing apik banget lan ngucapake, ngendhakake. Ora bisa kasengsem lan ora bangga. Ing bukaan saka Bintang Bintang Turki sawetara taun kepungkur, kita ketemu karo Bintang Turki ing lingkungan kasebut. Bintang-bintang Turki ora mung dadi merek Konya nanging uga merek sing penting ing negara kita, Angkatan Bersenjata Turki lan Bangsa Turki. Prajurit pahlawan kita nglayang gendera kita kanthi tentrem ing jagad. Padha uga kanca-kancaku. Padha nindakake pendhidhikan ing Konya, pusat sing ana ing kene. Konya digabungake karo wong-wong mau. Muga-muga Allah nglindhungi sampeyan saka alangan. Ana acara sing njupuk Panggonan ing wilayah kita saiki. Aku pengin angkatan bersenjata pahlawan kita sukses, sukses, kepahlawanan anyar ".

TURKISH STARS AND SOLO TURKISH BREATHING

Program kasebut diwiwiti kanthi wacana helikopter tempur, Pasukan Angkatan Udara Turki, tim aerobatik sing disambungake karo bintang-bintang Turki lan Solo Turki. Lintang-lintang Turki lan Solo Turk, sing nyedhiyakake pertunjukan ora iso lali marang warga sing ngumpul ing Taman Türk Yıldızları, nampa pujian kanthi gerakan minangka solo lan tim.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar