34 Istanbul

New Year's Eve IETT

IETT wis nambahake penerbangan tambahan menyang titik-titik tengah kutha supaya Istanbulites bisa nyedhaki omah-omah kanthi aman ing Natal Natal 31 Desember. IETT nambahake penerbangan tambahan kalebu metrobus kanggo titik-titik pusat Istanbul kanggo wong-wong Istanbul kanggo nggayuh omah-omahé kanthi tentrem lan aman. [More ...]

34 Istanbul

Istanbul nduweni Tram Nostalgia

Presiden Uysal 8 mungkiri janji ing Nopember lan nggawa trem nostalgia, salah sawijining lambang Istanbul, marang warga Istanbul maneh. Walikota Kota Metropolitan Istanbul Mevlüt Uysal wis mundhutake janji marang wong-wong İstanbul ing dina 40 sawise ngrampungake karyané ing İstiklal Street lan nostalgia [More ...]

Railway

New Year's Eve in Diyarbakır

Diyarbakir Metropolitan Municipality, sing nerusake kegiatan kanggo transportasi publik luwih nyaman lan nyaman, bakal nyedhiyakake layanan angkutan umum kanthi penerbangan tambahan kanggo nggampangake transportasi warga ing Eve Taun Anyar. Diyarbakir Metropolitan Municipality, layanan transportasi luwih nyaman, trep lan murah kanggo warga [More ...]

Railway

Proses Tender Trakya Ngluwihi

Menteri Perhubungan, Urusan Maritim lan Komunikasi Ahmet Arslan, Proyek Kereta Api Tinggi Istanbul-Eropa ing Tekirdag, ÇerkezköyDen, Çorludan ngandika, "Kita teka ing Januari taun iki, kita wis janji, proses tender diwiwiti." Dheweke ngandika. Arslan, Tekirdağ-Muratlı Ring Road lan Capped House [More ...]