Tender Pengumuman: Pabrik Elektrifikasi bakal didhekake ing Line Section Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire

Torbalı-Ödemiş-Fork-Tire Line Cutting Electrification Plant
Direktorat Jenderal Pelatihan Negara (TCDD)

Electrification Facilities kanggo Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire Line Section Konstruksi karya bakal tendered dening mbukak tender prosedur sesuai karo Artikel 4734 Hukum Pengadaan Public No. 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2017 / 567675
1 Administrasi
a) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE ANAFARTALAR MAH. HIPODROM CAD. NO: 3 06280 WHERE GARAN IS ALTINDAĞ / ANKARA
b) Telpon lan nomor fax: 0 312 309 05 15 / 4111 4161 0 312 311 53 05
c) Alamat e-mail: fumar@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire Line Cutting Electrification
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Torbalı (Dianggo) -Odemiş-Çatal-Tire
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 600 (enem atus) dina tanggalan saka pengiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Panggonan: Konferensi Dewan Dirjen TCDD 1. melu
b) Tanggal lan wektu: 11.01.2018 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar