Informasi Pengadaan: Layanan Keamanan Swasta (Tender Dibatalake)

Layanan Keamanan Swasta
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 1. KOMISI KOMISI PARIWISATA PURCHASING DAN LAYANAN STOCK

TCDD Kanggo keamanan stasiun lan stasiun sing disambung karo Direktorat Daerah 1, pengadaan layanan pengadaan layanan keamanan swasta bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka kanthi manut Pasal 4734 UU Pengadaan Publik No. 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2017 / 671094
1 Administrasi
a) Alamat: 3 4 Haydarpaşa KADIKÖY / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2163378214 - 2163378214
c) Alamat e-mail: 1bolgealimsatim@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
5188 Law lan implementasine Undang-undang iki ing bab pranata-pranata perlindungan lan keamanan karya (total 393 (telung atus sangang puluh telu) kanggo nindakake karya Layanan Keamanan Swasta.)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: TCDD 1. Wilayah kasebut
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.02.2018, tanggal completion work 31.12.2018

3- Tender
a) Lokasi: Garage building 3 floor commission office room no 315 Haydarpaşa / kadıköy / İSTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 19.01.2018 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar