Osmaniye Düziçi nandatangani kontrak kanggo Proyek Gunung Kabel Düldül (Laporan Khusus)

osmaniye duzici duldul dagi kontrak ditandatangani kanggo kontrak khusus warta
osmaniye duzici duldul dagi kontrak ditandatangani kanggo kontrak khusus warta

Tandha tandha ditandatangani kanggo fasilitas raksasa sing bakal dibangun ing Gunung Duldul, sing ana ing wates Duzici ing Osmaniye. Sasuwene kontrak sing ditindakake dening usaha gabungan Bartholet AG - Grand Yapı Teleferik, sing dadi bidhang paling apik ing prosedur lelangan, karya konstruksi bakal diwiwiti ing minggu kepungkur. Wonten ing ruang lingkup proyek 58.150.000 TL, fasilitas punika minangka salah satunggaling papan favorit daerah kanthi mobil kabel, area promenade lan pusat ski ingkang dipun rencanakaken ing puncak Gunung Düldül.

Barholet perusahaan adhedhasar announced ing Turki General Manager Ahmet iso: Iku kanggo ski ngangkat, wilayah rekreasi lan Düziçi karo ski resort ngrancang bakal dadi pusat penting banget atraksi. Fasilitas kasebut, sing bisa dikunjungi dening kira-kira 5 ewu wong saben dina, bakal nyumbang kanggo ekonomi Osmaniye. Perusahaan Swiss Barholet, sing bakal nyedhiyani lawang lapangan kerja anyar lan nawakake desain khusus kanggo proyèk sing bakal dadi pabrik chimneyless, aktif ing hampir kabeh negara ing donya karo proyek sing padha. Ilgaz ing Turki sadurunge lan nyatakake yen sukses karo proyèk Vadinstanbul Ahmed Erbil, ngandika wong bakal nuduhake katrangan bab proyèk rauh. Proyek 1,5-2 bakal rampung lan dibuka kanggo layanan ing taun iki.

Apa project cover?

Proyek iki bakal dileksanakake dening Düziçi Municipality Osmaniye lan proyek kasebut bakal digawe ing tahap pertama Gunung Düldül ing Amanoslar. Wilayah iki bakal dadi resort ski kanthi sistem mobil kabel sing bakal diinstal saka 29 ewu meter 2 menyang puncak 200 ewu meter 90. Kanthi kabin gedhe sing bisa nampung kurang luwih kira-kira wong 5,4, sistem iki bakal kira-kira 400 kilometer dawa lan luwih saka wong XNUMX bisa diangkut menyang puncak ing sajrone jam.

Walikota Düziçi Ökkeş Namlı ngendika bilih piyambakipun badhé ngawontenaken area promenade ing puncak. Namlı ngendika menawa bakal ana restoran, kafe lan panggonan hiburan ing wilayah iki lan dheweke uga ngomong yen dheweke merencanakan mbukak hotel butik karo wong 6 tinimbang sawijining promenade sing dibangun ing area ewu meter persegi.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Cum 15

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Dadi pisanan komentar

komentar