Tender Pengumuman: Chassis and Body Production lan Certification of Zacens Type Tanks Wagon will Purchased (TÜDEMSAŞ)

Zacens Type Cistern Wagon Chassis and Body Production and Certification Will Be Purchased
TURKISH Railway mesin INDUSTRY INC (TÜDEMSAŞ)

Pengadaan barang ZACENS TYPE SARNIÇ WAGON CHASSIS DAN BODY PRODUKSI DAN SERTIFIKASI SESUAI KEPADA KONDISI TSI wajib didownload kanthi prosedur tender terbuka sesuai dengan UU 4734 dari 19 Public Procurement Law. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2018 / 69524
1 Administrasi
a) Alamat: KADI BURHANETTIN MAH. 58059 SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telephone lan fax nomer: 3462251818 / 1299-1301 - 3462235051
c) Alamat e-mail: auction@tudemsas.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender (yen ana): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
250 Quantity Zacens Type Cistern Wagon Chassis and Body Production and Certification
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan Pengiriman: Direktur Direktur TÜDEMSAŞ-SİVAS
c) Tanggal pengiriman: Sing ditemtokake ing Spesifikasi Purchasing, Kontraktor sing ngrampungake prosedur sing dibutuhake (kayata audit NoBo kanggo operasi pabrik dhewe lan Sistem Manajemen Mutu TUDEMSAS lan tundhuk fasilitas produksi lan jalur produksi TUDEMSAS) ing jejere sertifikasi TSI bakal diikuti dening kontraktor. bakal diwiwiti sawise dina pungkasan 270. KONTRAKTOR bakal ngasilake unit 6 mingguan (supaya bisa diétung ing unit 1 saben dina yen bagéan saka minggu bebarengan karo liburan umum.) Lan ngasilake lan ngirim chassis lan body wagon menyang TUDEMSAS. Kontraktor bakal bisa ngirim chassis lan tali mobil sadurunge deadlines kasebut ing jadwal deadline kanthi persetujuan TÜDEMSAŞ.

3- Tender
a) Panggonan: Direktorat Jenderal TÜDEMSAŞ-SİVAS
b) Tanggal lan wektu: 17.04.2018 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

1 Komentar

  1. tüdemsaş njaba mayoritas karya sing ditindakake ing njaba biaya utawa tokoh astronomi ora bisa nyekel kualitas perusahaan.

komentar