06 Ankara

Pulisi Lalu Lintas Anak ing Kantor

Ankara Metropolitan Municipality 23. Anggota Majelis Anak-anak ing jaman kasebut, bebarengan karo tim polisi lalu lintas, 15 Juli Red Crescent National Will Square nggawe kontrol lalu lintas. Kanggo nambah kesadaran babagan aturan lalu lintas, [More ...]

06 Ankara

Wengi ing Ankaray

Ngurangi beban lalu lintas Ankara kanthi signifikan, Ankaray wis ngladeni warga Ankara nganti pirang-pirang taun. Ing garis Ankaray ing ngendi layanan 23 saben dina rata-rata ing antarane AŞTİ lan Dikimevi mandheg ing Söğütözü kanthi pesawat Sepur 11, [More ...]