34 Istanbul

Tangga Istanbul Metro

Turki kang kapisan lan paling gedhé sepur eskalator ing Metro Istanbul, eskalator lan gagal elevator ora mandheg. Kahanan iki ditemokake karo reaksi saka warga. Miturut data IETT, 5.7 yuta wong saben dina ing Istanbul [More ...]

TULIS BULLETIN

RayHaber 10.05.2018 Tender Bulletin

Kayseri Station Restoration and Landscaping Van-Kapiköy Line Km: 98 + 745-99 + 063 Saluran Dinding dan Saluran Dinding Konstruksi DATEM Kampus Landscaping Work Subcontractor maintenance service

10 Balikesir

Turki Balikesir New Base Investment

Acara "Pelabuhan Balıkesir" dikelompok bebarengan dening Balıkesir Governorship, Balıkesir Metropolitan Municipality, Badan Pembangunan Marmara Kidul, Kamar Balıkesir lan Kamar Balıkesir dianakake wingi ing Güre Ramada Resort Kazdağları Dewan Konferensi. [More ...]