34 Istanbul

Gempa Istanbul Kanal Siap

Lèpèn dhasaran saka project Kanal İstanbul Turkey bakal nambah bédané kang negara strategis lan ora duwe tanggung jawab kanggo ngrampungake kabeh tes rampung urip ekonomi. Tes tsunami uga sukses yen ana gempa [More ...]