Tender Pengumuman: Torbali (excluding) -Planning-Fork-Tire Line Cut-off Electrification Plants

Torbalı (excluding) -Payment-Fork-Tire Line Cutting Electrification Facilities
REPUBLIK KABUPATEN UMUR DIREKTORASI NEGARA LAYANAN NEGARA (TCDD)

Torbalı (kecuali) -Ödemiş-Çatal-Tire baris fasilitas listrik konstruksi konstruksi konstruksi konstruksi 4734 nomer Public Procurement Law Artikel 19 bakal tendered dening mbukak tender prosedur. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2018 / 201873
1 Administrasi
a) Alamat: TCDD GENERAL Direktorat tuku BUSINESS lan Inventory Control Department Hippodrome Anafartalar Caddesi No Quarter: 3 ALTINDAĞ / Ankara
b) Telpon lan nomor fax: 3123090515 / 4111 / 4161 - 3123115305
c) Alamat e-mail: tcdd@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Torbalı (Dikecualikaké) -Ödemiş-Çatal-Tire 73 km baris listrik bakal digawé.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: rute dalan Torbalı-Ödemiş (Km 48 + 644 - 111 + 531)
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 600 (enem atus) dina tanggalan saka pengiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Lokasi: Direktorat Jenderal Dewan Konferensi TCDD 1. Lantai Talatpaşa Boulevard: 3 06330 Gar-Altındağ / ANKARA
b) Tanggal lan wektu: 04.06.2018 - 10: 00

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar