Tender Pengumuman: Tuku Layanan Service

TCDD Company Sivas 4.
Layanan Welding Mesin Rail Rail
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Pasal 1 - Informasi Pemilik Bisnis
1.1. Pemilik bisnis;
a) Jeneng: TCDD Plant Sivas 4.
Presidensi Komisi Tender
b) Alamat: Direktorat Station Street TCDD xnumx.bölg 4 / Sakarya
c) Nomer telpon: 0 346 221 70 00 / 397
d) Nomer faks: 0 346 223 76 77
e) Alamat e-mail: 4bolgeihalekomisyonu@tcdd.gov.tr
f) Personel terkait
Jeneng-jeneng / judhul: Fikret ATAMTÜRK / Purchasing and Inventory Control Manager

1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.
Pasal 2- Informasi babagan Subyek Kontrak
Layanan saka subyek tender;
a) Jeneng: Tuku welding bokong roda lan pengadaan layanan.
b) Nomer Pendaftaran JCC: 2018 / 236844
c) Kuantitas lan jinis: welding bunder sing digawe mesin 1800
d) Papan: stasiun Hanlı-Bostankaya
e) Informasi liyane: kasebut ing Spesifikasi Teknis.
Artikel 3- Tender Informasi
Informasi babagan tender:
a) Tender prosedur: Bukak Prosedur Tender.
(JCC No. 4734 3 / g TCDD miturut pasal miturut barang lan Service Procurement Peraturan 15. Zat)
b) Alamat tender: TCDD Direktorat Distrik 4 Stasiun Jalan No: 1 PK: 58030- SİVAS
c) Tanggal Tender: 04 / 06 / 2018
d) Tender wektu: 14: 00
e) Panggonan rapat komisi Tender: Kantor TCDD Sivas 4.
(1.Kat, kamar 113)

tender-dokumen

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar