Kuat ing Tünektepe Teleferik ing Antalya

Tünektepe Cable Car lan Fasilitas Sosial, ngendi Antalya Metropolitan Municipality nawakake kesempatan kanggo nonton Antalya saka ndeleng mripat manuk, wis njupuk 2018 ewu pengunjung ing ndhuwur ing 6 200 pisanan. Ropeway dadi salah siji pusat atraksi anyar Antalya.

jantung Antalya kang ngalahaken ing Tunektepe. Metropolitan Municipality kang 'sikil mati lemah' kang kabuka karo slogan Tunektepe Kabel Project Car ana singora bisa diuwalaké saka Antalya. Warga nuduhake kapentingan gedhe ing Tunektepe, pengunjung damping kanggo anget saka udhara lan wiwitan mangsa liburan. Summer panas saka kang kepunjulen dening kelangan online greets pengunjung ing puncak. Kabel mobil kanggo turis domestik lan manca teka menyang kota sing nuduhake kapentingan gedhe. 2018 6 sasi taun, fasilitas pisanan prewangan 200 ewu pengunjung kanggo puncak, vacationers tekan ing Antalya wis dadi pusat atraksi padha pindhah tanpa. 36 1200 kabel jam mobil bisa nindakake kabin dening porsi wong. Butuh babagan menit bisa tekan Tunektepe 9 605 meter ing dhuwuré.

Seneng tuwa ing malang
Fasilitas Sosial Teleferik, dumunung ing puncak Tünektepe, dadi pusat urip ing ngendi pengunjung nikmati wektu. Warga bisa ngebaki kabutuhan pangan lan ngombe saka menu sugih, diiringi panorama apik ing kafe mobil kabel. Kajaba iku, 4 binoculars diselehake ing saubengane duweni kesempatan kanggo njelajah Antalya. Pengunjung Tünektepe uga seneng karo pengalaman mobil kabel kasebut. Sebati-Arzu Ozturk, sing teka ing Jerman kanggo pisanan lan duwe pengalaman mobil kabel, ngandika gelip. Kita banget wareg. Layanan iki apik lan kualitas apik banget. Dina iki sampeyan bisa ndeleng kanthi cetha nanging cuaca. Wektu liyane kita duwe alasan kanggo teka. Nalika kita bali menyang Jerman, kita mesthi bakal menehi saran panggonan iki kanggo kanca-kanca kita ana

Ring Big Service
Rukiye Tezcan, sing teka saka Manavgat karo putriné menyang Tünektepe, ngandika, ing sawijining panggonan sing apik banget. Kita pancene seneng. Aku menyang pirang-pirang panggonan ing luar negeri. Aku wis nyana prices banget dhuwur. Aku cingak amarga harga banget terjangkau. Layanan iki apik banget. Layanan ring banget. Kita uga seneng matur nuwun Menderes Türel. We pengin luwih sukses Başar

Kabeh iku apik banget
Filiz Tek ngandika, Fil Aku seneng banget sing kotamadya mlaku panggonan iki. Kabeh iku apik banget. Prices are terjangkau, layanan apik kualitas. Aku arep ngucapake matur nuwun marang kabeh sing nyumbang. Aku pengin wong ngunjungi papan sing kaya mengkono, '' ujare.

Prices banget terjangkau
Muzaffer Algun lan putrané Melih Algun sing teka ing Antalya kanggo liburan saka Izmir ngandika, ya Ropeway ayu. Iku katon gedhe. Prices banget terjangkau lan terjangkau. Ing saben rapat keluarga lan paseduluran, kita bakal ngomong babagan kenangan sing apik. Kita bakal ngomong babagan ayu-ayu iki

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar