Çankırı Warehouse and Çankırı Scissor Factory Renovation of Access Walls 22 Scissor Removal

Cankiri Warehouse Lan Cankiri Gunting Pabrik Renovasi Akses Roads Lan 22 Gunting Potongan Disassembly Lan Ferşi Konstruksi Work minangka asil saka tender

2018 / 224793 / 1.218.387,36 TL lan biaya kira-kira 1.752.137,73 TL saka Direktorat Jenderal Administrasi Negara Railways Turki (TCDD). Kanthi nawarake 22 TL, perusahaan NURULLAH Kurul menang. Perusahaan 14, sing melu ing tender, ngusulake tawaran ing ngisor nilai watesan.

Ing tender kalebu panuku lan laying 11826,8 m3 Subbalast, 22 Jumlah Gunting lan karya liyane. Durasi karya kasebut yaiku dina kalender 180 (seratus wolung puluh).

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar