Menara Camlica wis samesthine ngetokake saben yuta yuta wisatawan

Transport, Affairs lan Komunikasi Mentri Maritime Ahmet Arslan, Çamlica TV-Radio menara, construction saka proses fisik ing syarat-syarat saiki sen nyatakake yen ing tingkat 75, "We lagi mung ngarahake ing Restaurant lan pengamatan kelompok kanggo tuan rumah taun 4,5 yuta tamu gathekan menara." Ngandika.

Investigasi pambangunan Menara TV-Radio Çamlıca Arslan mènèhi informasi marang para wartawan babagan proyek kasebut.

Ngingeti manawa menara dibangun ing pucuk gunung Küçük Çamlıca, salah sijine titik paling dhuwur ing Istanbul, Arslan ngandika, kanthi menara iki bakal kita mbangun, kita bakal nyimpen Istanbul saka polusi gambar sing digawe dening menara. Kajaba iku, kita bakal nambahake karya sing bakal nambah nilai kanggo siluet Istanbul. Konu

Ngumumake yen kualitas siaran TV lan radio bakal nambah kanthi peresmian menara kasebut, Arslan kandha:

"Kemajuan fisik kita babagan konstruksi saiki ing 75. Menara iki diluncurake ing elevasi meter 218 saka segara ing endi kita lan dumadi saka 369 meter, 18 meter minangka jumlah menara lan meter 387 ing jero lemah.

liyane 10 ewu meter saliyane kira-kira 20 ewu meter saka wilayah construction kita nemu, uga yen mikir lapangan bakal nggawe malang lingkungan lan peraturan, kalebu Landscaping wilayah watara menara ing total 30 ewu 150 meter lan menara bakal dibangun ing area. Menara kita dumadi saka lantai 4 karo lantai 49 lan kita bakal duwe lift panorama ing sisih pinggir menara. Elevator iki uga nduweni kecepatan antarane 2,5 lan 3 meter per detik. Kita bareng karo sampeyan sadurunge, menara kita bakal nduwe teras pengamatan ing lantai 2. Salah sijine yaiku 33. lantai, wong 34. Ing lantai. Kita bakal duwe loro teras trowongan ing meter 148,5 lan elevasi meter 153 saka lemah. "

"Tamu-tamu kita bakal duwe kesempatan mangan kanthi tampilan Istanbul"

Ahmet Arslan nyatakake yen pemandangan ing menara bakal tuan rumah turis lokal lan manca ngunjungi Istanbul lan ngucap, "Pengunjung bakal bisa mirsani Istanbul saka teras pengamatan. Uga 39. lan 40. 175,5 lan 180 ing jubin. meter bakal duwe loro restoran. Ing kene, tamu-tamune bakal duwe kesempatan mangan bareng karo Istanbul. "

Arslan ngendika menawa para tamu bisa munggah lan mudhun ing elevators panorama lan nonton semenanjung sajarah, Segara Ireng lan Istanbul ing sudut gelar 180 sadawane meter 45.

"Kita mung ngarahake nyiyapake tamu yuta 4,5 taun liwat restoran lan teras tontonan ing menara. Ana akeh proyek ing donya sing dikenal minangka conto. Wong bisa nggawe lelungan wisata mung kanggo ndeleng lan ndeleng kutha saka ndhuwur. Kita ngarep-arep kanggo nrima tamu-tamu penting ing babagan pariwisata domestik lan pariwisata asing. "

"Pengerjaan apik lan karya bakal rampung ing taun iki

Arslan, Menteri Perhubungan, Urusan lan Komunikasi Maritim, nalika nyedhiyakake informasi babagan rincian teknis proyek kasebut, ngandarake yen bagean ing ngisor iki dibangun lan dirakit.

Arslan ngandhakake yen amarga kecepatan angin gedhe ing musim dingin, karya iki dadi lambe.

Ister Aku seneng nyatakake yen ing menara iki saiki dibangun lan sakabehane meter 387 rampung. Saiki kita lagi nglakoni klamben njaba. Wiwit saka ndhuwur nalika nindakake klade njaba, konstruksi cincin sing saiki kabungkus ing menara, kasusun saka lantai 4. Kita bakal nggawe blok K4 solid 1 iki, lan kita bakal pindhah kabeh munggah lan menyang ndhuwur, lan nalika kita ngumpul ing ndhuwur, ana piring baja ing blok beton kita saiki. Nalika kita pindhah konstruksi iki, kita bakal dipasang ing plat baja lan banjur pindhah menyang blok sabanjure. Iku blok K3 digawe saka lantai 2 kat Kita bakal nggawe kaya gelang watara menara ing ngisor lan narik munggah lan Gunung ing blok K1.

Banjur maneh blok K4 sing dumadi saka lantai 3 ... Nalika kita narik blok sing kasusun saka lantai 4 lan pungkasan kasebut disebut K5, kita bakal ngrampungake gambar sing menehi circumference menara kita. Banjur gawean apik lan karya bakal rampung ing taun iki. Tujuan kita kanggo ngrampungake kabeh taun iki lan kanggo nglayani radio, televisi, lan antena liyane kanggo nyingkiraké polusi gambar. "

Yok Ayo gawe akeh gaweyan ing wektu sing padha 'sampeyan ora duwe kesempatan ngomong "

Ahmet Arslan nyatakake yen proyek iki nduweni struktur tantangan lan ngandika, "Bangunan iki pancen angel banget. Iku proyek sing mbutuhake kesabaran lan kemajuan. Sampeyan ora bisa pindhah menyang tahap sabanjure tanpa ngrampungake proyek. Dadi, kita ora duwe kesempatan kanggo ngomong 'Ayo nglakoni tugas akeh bebarengan'. Supaya kita nindakake kanthi sabar lan kanthi temenan. Amarga kita mbangun sawijining struktur sing bakal dadi Istanbul paling sethithik sak abad. Mulane, ora ana risiko. Kita ora duwe kemewahan apa-apa. Kita pancen nindakna kanthi ati-ati lan muga-muga kita bakal dadi pawongan ing taun iki. "

Nyatakake menawa goal kuwi kanggo ngalihake penyiaran digital minangka negara, Arslan ngendika, studi babagan penyiaran digital terus. Nalika kita pindhah menyang siaran digital, kita bakal bisa nglumpukake kabeh pamancar TV lan radio ing Çamlıca ing menara kita lan ngawula kabeh. Aku luwih seneng nekanake iki. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar