Torbali Odemis Cutlery Tire Line Cut-off Electrification Plants Construction Work Tender Result

Torbalı (ora kalebu) Fasilitas konstruksi fasilitas listrik kanggo garis Çdırış Tire digawe ing dina iki. 2018 / 201873 GCC kanthi nilai wates 37.409.277,03 TL lan biaya kira-kira 44.890.304,46 TL saka Direktorat Jenderal Administrasi Negara Railways Turki, perusahaan 5 nyerahake tender kanggo fasilitas konstruksi fasilitas listrik kanggo jalur Ödemiş Fork Tire. Pemarkahan bakal digawe miturut prosedur tender lan perusahaan menang bakal diumumake dening JCC.

Tender lan bidane kaya ing ngisor iki;

1-Emre Ray Energy 43.997.134,00 TL
2-Konstruksi Pusat 49.691.432,00 TL
3-Choline Construction + ARMINE Elect. 49.990.628,00 TL
4-Ultra Technology 52.694.502,00 TL
5-Doğuş İnş + Elsitel Elect. 55.157.066,00 TL

Tender Torbalı (Diabaikan) -Ödemiş-Çatal- Tayar 73 km garis panjang karya listrik. Wektu kerja iku 600 (enem atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar