Rapat Lawless's Channel Ditemukake Ora Ana Crime!

Kantor pidana ora ngasilake pidana pidana tumrap warga lan kamar profesional sing ora bakal dijupuk ing partisipasi masyarakat ing proyek 'gila AKP' sing disebut proyek Istanbul Kanal. Perbatasan distrik 4 ing Istanbul 37 ing tetanggan 373 ewu wong ing ewu wong sing melu ing patemon project Channel Istanbul babagan partisipasi wong langsung kena pengaruh proyek lan kepala daerah, aula iki diisi karo wong sing digawa dening bus.

'Kejahatan Abstrak'
Dadi, TMMOB Istanbul Koordinasi Dewan Negara (IKK) nyatakake yen patemon kasebut diadili sacara ilegal, nanging sawijining dokumen nuduhake yen rapat kasebut dianakake miturut hukum, lan Gubernur Istanbul Vasip Şahin lan Pengurus Permit lan Inspeksi EIA sing tanggung jawab kanggo 'penyalahgunaan jabatan' lan 'pemalsuan dokumen resmi'. ngajokake complaint pidana.

Pidana, sing ora nglakoni pidana pidana, nyatakake pamrentahane ing ngisor iki: "Kamentrian, kanthi anggone ngrampungake karya komisi lan pamrentah publik, nggawe keputusan final 'EIA positif' utawa 'EIA negatif' kanggo proyek kasebut. Ana kesimpulan yen ora ana bukti material lan legal kanggo mbenerake panjalukan kanggo pamriksan awal miturut UU No. 4483.

Sumber: www.birgun.net

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Service Cleaning

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar