34 Istanbul

Ndharat Bandara Baru Istanbul

29 bakal nganakake tender IETT kanggo warga tekan Bandara New Istanbul (INA), sing bakal diluncurake ing wulan Oktober kanthi rega murah. Tekan bandara saka kabupaten tengah kaya Beyoğlu lan Bahçelievler nganggo mobil pribadi lan taksi [More ...]


16 Bursa

Kesenengane diwiwiti ing Bursa ExtremPark

Kutha iki dibangun dening Munisipalitas Bursa Metropolitan kanthi model transfer-oper-transfer lan ngidini para peserta nindakake kegiatan sing diisi adrenalin kayata lompat gratis saka dhuwur atus meter, ngusapake sling gunung, trampolin gergasi lan raksasa swing sing gedhe. [More ...]