Railway

Logistics Index Performance lan Turki 2018

Wiwit 2007, Bank Dunia wis ngukur kinerja logistik negara-negara sing ana ing kerangka kriteria sing beda lan nulis negara-negara kanthi jeneng Indeks Prestasi Logistik Internasional. Kritéria kasebut minangka adat, infrastruktur, pengiriman internasional, layanan logistik, [More ...]

10 Balikesir

Balıkesir dadi pusat atraksi saka Aegea

Presiden Dewan Industri Hasan Ali Eginlioglu, Balikesir, dalan gedhe, jembatan lan sistem rel ing wilayah kasebut karo salah sawijining propinsi sing paling apik kanggo para industrialis. Eğinlioğlu, "Organisasi Zona Industrial 3 Peringkat 770 panggung hektar [More ...]

35 Izmir

Trem Stop ing Gazi Boulevard

Engineers: Büyükşehir ora ngetrapake rencana m Ngliwati garis trem ing Gazi Boulevard tanpa ngethok wit siji sağlıklı kanthi cara sing sehat. Kamar Teknisi Kehutanan Izmir ujar manawa wit ing Gazi Boulevard rusak nalika kerja trem. Engineers alas [More ...]

TULIS BULLETIN

RayHaber 15.08.2018 Tender Bulletin

Şarkışla Station Building Natural Gas Conversion, Instalasi Kamar Kensin di Bostankaya Station Building Electric Bus Maintenance Workshop Transformer Centre Instalasi Sivas-Erzincan Railway Project Section II Infrastructure Construction Work