Railway

Hari 2 saka Denizli Transport Festival

Perbandaran Metropolitan Denizli, sing njupuk kabeh pancegahan amarga Eid al-Adha, nggawe bis kotamadya gratis ing dina 2 pisanan nalika festival kasebut supaya nyegah warga ora kesusu ngunjungi kuburan, sedulur lan kanca. Perbandaran Metropolitan Denizli, warga [More ...]

Railway

Tradhisi ing Trabzon

Perbandaran Metropolitan Trabzon, preian umum tradisional dadi gratis bis kotamadya ing aplikasi iki bakal diterusake ing taun iki. Metropolitan Munisipalitas bakal nggawa warga kanthi gratis kabeh garis sajrone riyaya. Bis umum [More ...]

01 Adana

Transportasi Umum Gratis di Adana

Perbandaran Adana Metropolitan bakal ngatur layanan bus gratis menyang kuburan ing wengi, bakal nerusake layanan transportasi umum kanthi gratis nalika liburan lan bakal menehi layanan pengorbanan gratis ing omah-omah gratis. Katentreman lan kepercayaan Eid al-Adha ing Adana [More ...]

16 Bursa

Kabungahan Bargaining bebarengan ing BUDO

34, sing nyakup personel 1 sing makarya ing Bursa Sea Buses (BUDO) sing dikendhaleni dening BURULAŞ, anak perusahaan Bursa Metropolitan Munisipalitas. Periode buruh kolektif ditandatangani. Seafarers 'Union of Turkey karo BURULAŞ (Tegal Marine' Union) mlebu antarane [More ...]