Railway

Diyarbakır Public Transportation Free

Kotamadya Diyarbakır Metropolitan bakal nyedhiyani layanan transportasi umum gratis sajrone Eid al-Adha (21, 22, 23, 24 Agustus). Warga warga bakal digawe ing dina pertama cincin liburan, kuburan ing pusat kutha bakal dikirim kanthi gratis. Perbandaran Metropolitan Diyarbakir, kutha [More ...]

Railway

Masalah Transportasi Erciş

Munisipalitas Van Metropolitan wis meksa tombol kanggo ngatasi masalah transportasi Erciş sing minangka salah sawijining kabupaten paling gedhe ing kutha kasebut. Transportasi, pitulung sosial, lingkungan, budaya, tandha tandha saka akeh masalah penting ing Metropolitan Munisipalitas kabupaten kasebut [More ...]