03 Afyonkarahisar

Biaya Bus Sekolah di Afyonkarahisar

Perbandaran Afyonkarahisar, Perusahaan Bus Yuntas bakal dadi layanan kanggo masarakat kanthi mbuwang cincin ing antarane 20: 21 sore lan 22: Jam 23 ing wayah esuk nalika bengi lan dina riyaya (24-07-00-24-00 Agustus). Bis umum nalika liburan 18 [More ...]

Railway

Free Public Transport in Kocaeli

Kocaeli Metropolitan Munisipalitas, nalika warga Idul Adha bakal bisa ketemu karo kanca lan sedulur kanggo nyedhiyani layanan transportasi gratis. Ing konteks iki, keputusan dewan kotamadya Kocaeli Metropolitan, warga 21 Agustus [More ...]

GENERAL

The Trainers were Razed in Hekimhan

Ing Kabupaten Malatya Hekimhan, Republik Turki State Railways (TCDD), diwiwiti kanthi ril Sepur iki dijupuk songko 2 karo dinuga nyolong informasi dijupuk, Malatya Hekimhan Township Yeşilpınar Republik Turki ing tetanggan State Railways [More ...]

Railway

Gratis Transportasi ke Pemakaman İzmitda

Departemen Pengangkutan Awam Metropolitan Kocaeli Muncopolitan terus nyedhiyakake transportasi gratis menyang kuburan ing Tanah Perkuburan Asri, Kuburan Bağçeşme lan Kuburan Kent nalika preinan. Kawa kanggo transportasi warga sing arep ngunjungi kuburan kasebut [More ...]