34 Istanbul

'Logo Ganti' saka Metro Istanbul

Istanbul Metropolitan Municipality Metro Istanbul nglaporake yen "logo 'M' sing digunakake kanggo makili sepur bakal diganti lan pirang-pirang jutaan bakal dihabisake kanggo ngganti iki. Ditulis ing situs web resmi Metro Istanbul [More ...]

Sepur korludaki nampilake detik detik ing kamera
Intercity Railway Systems

Train Accident Çorlu Ora Ditutup

Wong aksen Sepur Tanggung Jawab Sing Tertutup: Tekirdağ Çorlu 25 wong sing tiwas nalika kecelakaan sepur, sedulur saka Evrensel'den Tuncay SAĞIROĞLU'na ngomong. Sepur 8 sing dumadi ing distrik Çorlu Tekirdağ ing wulan Juli [More ...]