Railway

Ekor mobil kabel di Ordu

Munisipal Metropolitan Ordu menehi riyaya kanggo warga kanthi investasi. Warga sing ngunjungi tlatah urip anyar sing digawe dening Metropolitan Munisipasi seneng karo preian lan pesta kasebut. Wektu cendhak [More ...]

GENERAL

Transportasi menyang Tuzla-Çayırova

Kocaeli Metropolitan Munisipal ngetrapake macem-macem proyek kanggo transportasi sing trep ing kutha kasebut. Wilayah sing dikepengini diidentifikasi dening Dinas Pengangkutan lan pakaryan ditindakake kanggo nggampangake aliran lalu lintas. Ing konteks iki, karo Çayırova [More ...]

GENERAL

Transportasi ing Dilovası West Junction

Kocaeli Metropolitan Munisipalitas, pusat kutha Dilovası lagi nganakake pambiji ing prapatan kulon kanggo ngeculake lawang lan metu. Lengan lan jembatan tambahan dibentuk ing persimpangan lan sambungan diwenehake. Kerja jembatan ing proyek sing lagi ditindakake [More ...]

35 Izmir

Operasi Ora Gagal ing Lapangan Terus

Perbandaran Metropolitan İzmir wis ngrampungake persen 65 saka alun-alun sing bakal nggawe nilai pinunjul kanggo wilayah kasebut kanthi tekstur ijo, aplikasi lanskap lan macem-macem kelompok ing Mithatpaşa Highway underpass. Izmir wong ing pantai [More ...]