Railway

Sadurunge Preparatory Match Samsunspor

Samsunspor, pertandhingan persiyapan karo Orduspor anyar ngenteni rasa seneng nalika ngenteni Walikota Metropolitan Zihni Sahin. Walikota Samsun Metropolitan sadurunge pertandingan persiapan samesthine bakal nuduhake minat gedhe kanggo para penggemar [More ...]

GENERAL

TOPÇA Multi-Storey Junction

Fatih Pistil nate nuduhake informasi babagan padamelan sing isih ana ing Fungsi Multiple Store TOPÇA. Pist TOPÇA Multi-Storey Junction, salah sawijining proyek transportasi anyar 12, wis rampung kanthi cepet. Unit 340 ing proyek kasebut ing ruang kerjane perbaikan lemah [More ...]

34 Istanbul

Saluran Istanbul Ngendi?

Rute Channel Istanbul, sing diterangake ing 2011 lan dikenal minangka "proyek edan sing ora umum ing umum, penasaran karo warga. Iki minangka rute menyang Channel Istanbul Ulaştırma Januari kepungkur, Menteri Pengangkutan, Hal Ehwal Maritim lan Komunikasi Ahmet Arslan [More ...]