Investasi Ora Gagal kanggo Lalu Lintas Ora Nganggu ing Kayseri

Kayseri Metropolitan Municipality wis mbukak sekawan intersections multi-tingkat kanggo lalu lintas terus ing Kocasinan Boulevard lan siji kalima wis rampung enggal.

Kotamadya Metropolitan wis mbukak papat persimpangan multi-tingkat kanggo lalu-lintas terus-terusan ing Kocasinan Boulevard lan sing kaping lima lagi rampung. Danube lan 30 Agustus Junction ing tahap pungkasan saka prapatan persiyapan multi-tingkat wis tekan.

Metropolitan Municipality tetep investasi kasebut kanggo lalu lintas tanpa gangguan. Walikota Mustafa Celik, persimpangan Kali Danube lan 30 Agustus sing nutupi persimpangan sing ditemokake ing persimpangan kasebut. Presiden Mustafa Celik, sing nampa informasi babagan status studi paling anyar, ngandika, "Ing taun-taun sadurungé, kita wis mbukak dalan persimpangan Highways, Stasiun lan Hospital Street Junction lan Industrial Chamber Junction ing Kocasinan Boulevard. Biaya persimpangan telung tingkat wis tekan 80 juta TL. Banjur taun pungkasan, Kocasinan Boulevard Junction Fuzuli Storey lan persimpangan persimpangan Kali Danube lan 30 Agustus bakal mulai bisa bebarengan. Kita ngrampungake Fuzuli Multi-Storey Junction, sing tekan TL 15 yuta, lan mbukak kanggo layanan. Ing Danube lan 30 August Storey Junction, karya kita wis cepet maju. Dawane total ing ngisor iki yaiku 760 meter. Area sing ditutup ing Persimpangan Kali Danube yaiku 124 lan 30 Agustus Junction yaiku 130 meter. Sakumpulan tumpukan bolong 13 kanthi panjang 401 ewu meter 687 digunakake nalika proses konstruksi. Ing dina-dina sing bakal teka, kita bakal mbukak persimpangan multi-tingkat, kanthi biaya kira-kira TL 27 yuta. Mangkono, kita bakal nyedhiyani lalu lintas tanpa gangguan nganti Osman Kavuncu Boulevard DSI lan Kocasinan Boulevard Argıncık lampu.

Walikota Mayor Celik, Mustafa Kemal Pasha Boulevard, Boulevard Hulusi Akar, Boulevard Osman Kavuncu lan Muhsin Yazicioglu Boulevard terus kerja ing persimpangan multi-tingkat, tambah dheweke.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar