Tender Pengumuman: Instalasi Leveling Crossing karo Gate Barrier Mekanik

Operasi TCDD 3. Direktorat Daerah
Mechanical Barrier Level Crossing with Electric Guard Barrier Transformation Assembly Assembly
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi Pemilik Bisnis
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;
a) jeneng: TCDD 3. Direktorat Daerah
b) Alamat: Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-Konak / İZMİR
c) Nomer telpon: 0 232 464 31 31 / 4931
d) Nomer faks: 0 232 463 16 22-464 77 98
e) alamat e-mail: tcddihale35@gmail.com
f) Sandi / surname personel sing gegandhengan: Erhan KUŞ - Kepala kantor
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2- Informasi babagan Subyek Kontrak
Layanan saka subyek tender;
a) Jeneng: TCDD 3.Mechanical Barrier Level Crossing with Mechanical Barriers
b) Nomer pendaftaran JCC: 2018 / 403422
c) Quantity and type: 38 Piece Level Crossing Installation
d) Panggonan: Direktorat Daerah TCDD 3
e) Informasi liyane: Ditemtokake ing Spesifikasi Teknis.

Artikel 3- Tender Informasi
Informasi babagan tender:
a) Prosedur tender: Bukak prosedur tender.
b) Alamat tender: Direktorat TCDD 3.
c) Tanggal Tender: 06.09.2018
d) Tender wektu: 15 / 00
e) Panggonan rapat komisi Tender: Fasilitas TCDD 3.Region Direktorat Pengadaan barang lan jasa Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR

dokumen tender

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar