Tender Pengumuman: Ganti Roof Coatings saka HRT lan Door Lokakarya

Roofing Workshop HRT lan Door bakal diganti
TURKISH titian INDUSTRY TÜVASAŞ / PURCHASING Departemen

GANTI KOPERASI ROOF LOWONGAN HRT LAN DOOR Konstruksi bakal dileksanakake kanthi prosedur tender terbuka sing cocog karo pasal 4734 saka Hukum Pengadaan Umum Nomor 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2018 / 416839
1 Administrasi
a) Alamat: MİTHATPAŞA MAH. MİLLİ EGEMENLIK CAD. NO: 131 54100 ADAPAZARI / SAKARYA
b) Telpon lan nomor fax: 2642751660 - 2642751679
c) Alamat e-mail: satinalma@tuvasas.com.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
1 PCS - POLYURETHANE FILLED SANDWICH PANEL COVERING
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: TÜVASAŞ / ADAPAZARI
c) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 60 (sewidak) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Place: Turki Wagon Industries Inc. / ADAPAZARI / SAKARYA
b) Tanggal lan wektu: 06.09.2018 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar