Notice Pengadaan: Hambatan Keselamatan bakal dituku

Alangan Keamanan kanggo Beli
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 5. REGIONAL PURCHASING DIRECTORATE

5 REGIONAL DIRECTORATE 7 DI UNDERGROUND DI UNDERGROUND PROTECTION PROTECTED (BARRIER DRIVER, LIGHTED-VOICE LEVEL GATEWAY PROTECTION AND PROCEEDING) Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2018 / 413808
1 Administrasi
a) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. NO: 10 / 2 44080 YEŞİLTEPE / YEŞİLYURT / MALATYA
b) Telpon lan nomor fax: 4222124800 - 4222124816
c) Alamat e-mail: 5bolgemalzeme@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender (yen ana): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
5.REGION DIRECTORATE MINISTRY 7 DI UNDERGROUND UNDERGROUND UNDERGROUND PROTECTION PROTECTED WORK (BARRIER DRIVER, TRANSMISSION LIGHTED-VOICE AND WALKING PROTECTION EQUIPMENT)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan layang: MALATYA
c) Tanggal pengiriman: Wektu pengiriman barang sasampunipun kontrak 50 Days.

3- Tender
a) Place: TCDD xnumx.bölg bangunan Direktorat kamar patemon Özalper punika mah.istasyo ing cad.no:xnumx Yesilyurt / Malatya
b) Tanggal lan wektu: 12.09.2018 - 09: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar