upacara tandatangan kabel sapanca kabel ilker cumbul
Railway

Tapak kanggo Sapanca Ropeway Project

Sawise rampung proses tender kanggo Sapre Teleferic Project, kontrak silih ditandatangani karo perusahaan sing gegandhengan. Sawise rampung proses tender Sapanca Cable Car Project, kontrak ditandatangani karo perusahaan sing relevan. Balai Kutha Sapanca [More ...]

Railway

Kapan Trem ing Samsun teka ing OMU?

Warga Samsun kepingin weruh, 'Nalika trem ora bakal metu ing universitas' nemokake jawaban kanggo pitakonan kasebut. Samsun Departemen Ilmu Ilmu Metropolitan Samsun Serkan Çam babagan pernyataan Samsunhaber.com'a. O fuauz Mei tram ing Samsun [More ...]


07 Antalya

704 Million TL Investment in Alanya

Perbandaran Metropolitan Antalya, bebarengan karo ASAT nggawe investasi total dhuwit 2014 yuta ing Alanya wiwit 505. Kanthi proyek persimpangan sing ditindakake kanthi kerjasama karo dalan gedhe, angka kasebut wis nganti 704 yuta pon. metropolitan [More ...]