06 Ankara

Ora ana gangguan ing Capital

Perbandaran Ankara Metropolitan ngrampungake konstruksi kasebut ing wektu rekaman, persimpangan anyar dibukak kanggo layanan, dina pertama bukaan ibukutha yaiku jaket urip kanggo lalu lintas ibukutha. Akköprü, Samsun Road ing ngarepe Türk Telekom lan [More ...]

GENERAL

Dilovası West Junction Works Continues

Kocaeli Metropolitan Munisipalitas, pusat kutha Dilovası supaya bisa nginep mlebu lan mlebu metu nindakake pakaryan ing Western Junction. Lengan lan jembatan tambahan bakal dibentuk ing persimpangan ing kerangka karya lan koneksi bakal diwenehake. Proyek ing ruang lingkup karya sing isih ditindakake [More ...]

GENERAL

Tandha ing Umuttepe Road

Persimpangan saka lawang Kocaeli ing dalan Marmara Utara terus. Persimpangan kasebut ditindakake ing wilayah turnupan Umuttepe saka Yeşilova ing dalan Kandira. Dununge ana ing Kurtulus Boulevard, sing nyedhiyakake transportasi menyang Umuttepe amarga persimpangan ing dalan Marmara Utara. [More ...]