Railway

Taksi ing Manisa

Departemen Pengangkutan Metropolitan Manisa, sing nyepetake kendharaan kanggo nggawa penumpang ing saindenging Manisa, nindakake audit komersial taksi komersial ing pusat kutha. Kertu Chauffeur, taximeter, lsp. [More ...]

966 Saudi Arabia

Proyek Kereta Api Harameyn Tinggi Dibuka

Upacara pambukaan Proyék Sepur Kacepetan Harameyn Highly ditindakake kanthi upacara sing nyengkuyung Stasiun Sepur Kacepetan Bénthang Jeddah lan Madinah, ing endi Raja Selman Bin Abdulaziz, Raja Saudi njupuk alih konstruksi Pusat Gedung. Dianggo ing Stasiun Jeddah [More ...]

Railway

Mersin, 3 ing Proyek Sistem Listrik

CHP Serdal Kuyucuoğlu, Walikota Burhanettin Kocamaz diunggah ing proyek sistem rel. Ngandharake manawa proyek kasebut ana ing taun 3, Kuyucuoğlu ujar manawa proyek kasebut diajukake menyang pelayanan kasebut sanajan ngerti manawa proyek kasebut ora bakal ditampa. CHP [More ...]


34 Istanbul

3. Agen Lapangan Terbang ing Agenda Dunia

Gabungan Kesatuan Sekutu Internasional, Organisasi Buruh Internasional 3. dikirim layang babagan status buruh bandara. Sharab Burrow, Sekretaris Jenderal Gabungan Kesatuan Perdagangan Internasional (ITUC), nyariosaken 3 Organisasi Buruh (ILO) XNUMX. ing status buruh bandara [More ...]

100 turk produksi v vision
1 Amerika

Produksi FX 100 Turki

4 dirancang lan dikembangake dening 4 saben wulan dening insinyur Turki ing pusat R&D raksasa Ford Otosan ing Sancaktepe. Truk listrik pisanan kanthi nyetir otonom tingkat, 'F-Visi' wis nggawe swara ing saindenging jagad. Renault [More ...]