Apa sajrone Jalan Silk?

peta proyek sutra
peta proyek sutra

Apa sing Proyek Silk Road? : Ing taun-taun pungkasan, ana perkembangan penting ing logistik ing saindenging jagad. Salah sawijining pembangunan yaiku kekuwatan ekonomi anyar ing China. Akeh merek donya sing ngarahake kabeh investasi menyang negara iki, lan meh kabeh produksi wis pindah menyang wilayah iki.

Presiden China, Shi Cinping, wis narik perhatian kabeh karo proyek sing diumumake ing 2013. Proyek Silk Road fokus ing upaya kanggo ngaktifake dalan Silk, sing nyambung Asia Tengah, Timur Tengah lan Eropa.

Apa sing kalebu proyek iki?

Apa sajrone Jalan Silk?

Presiden China, Shi Cinping, ngumumake proyek gedhe ing 2013 kanggo nylametake Road Silk sajarah. Proyek iki kalebu pirang-pirang negara saka Eropah nganti Asia Tengah. Ing babagan proyek kasebut, tujuane kanggo mbangun jalur railway anyar, pipa energi, rute laut lan jalan tol ing Eurasia lan kanthi mangkono nggawe logistik luwih cepet.

Wonten ing ruang lingkup proyek, investasi infrastruktur 40 milyar dipunrencanakaken ing negara-negara Asia Tengah lan Selatan. Iki, ing Bank Infrastructure Asian (AİİT) didegaké lan sawijining anggota pangadeg siji saka bank-bank ing Turki. Tujuan utama Bank kanggo mbiyantu proyek iki. Proyek kasebut ora mung ekonomi, nanging uga geopolitik.

Aplikasi Aplikasi Silk Road

Ing pungkasan taun, jalur railway paling dawa ing donya mulai dioperasikake ing akhir 2014. Sepur sing mangkat saka Yiwu China tekan Madrid, ibukota Spanyol. Saliyane, ing bagean maritim saka proyek kasebut, dipikirake yen logistik maritim bakal entuk kegiatan kanthi cara ngembangake saka China menyang Teluk Hin lan Laut Mediterania.

Lampahipun Silk Road Project in Turkey

Turkey, Sutra Project, Borusan Logistics, nggunakake aset fisik dumunung ing Kazakhstan wis dilakoake cara iki. Kanthi aplikasi iki, wong lan lembaga sing pengin nggawe transportasi menyang China kanthi nggunakake Borusan Logistics bisa ngakses produk-produk ing antarane 14 lan 18 dina.

Kanthi Borusan Lojistik, sampeyan bisa nyambut gawe ing logistik Tionghoa lan ngatasi transaksi sampeyan kanthi cepet tanpa nunggu wektu sing suwe.

New Silk Road = One Belt One Road

New Silk Road yaiku Road One Belt One, Proyek One Road One China. Sanajan gerakan saka jejak sajarah padha karo sing dituduhake ing peta ing ndhuwur, Proyek Bir Bir Bir Kuaşk Biru minangka tujuan strategis sing ngubungake Asia, Eropa, lan Afrika kanthi rute perdagangan lan energi, sing dadi hubungan karo jalur darat, pelabuhan laut lan nyambungake dalan menyang pelabuhan. Rute pranala saka proyek generasi lan sawetara port penting dituduhake ing peta ing ngisor iki.

Apa tegese?

Konsep generasi ngrujuk marang jaringan transportasi darat, wiwit saka Tiongkok Tengah lan mlebu saka Moskow, Rotterdam menyang Venice, kanthi dalan, jalur kereta api, pipa minyak lan gas, lan proyek infrastruktur liyane. Ing proyèk iki, tinimbang rute tunggal, koridor jembatan daratan arah Asia-Eropa direncanakake. Rute sing dirancang yaiku:

  • China Mongolia Rusia
  • China kang Asia West Central lan (Turkey tetep ing corridors iki)
  • Cina Tile Peninsula
  • China Pakistan
  • China Bangladesh India Myanmar

Apa dalane?

Konsep dalan cocog karo jaringan maritim proyek kasebut. Ing lingkungan proyek, jaringan pelabuhan lan struktur pesisir liyane wis direncanakake ing wilayah laut sing nyebar saka Asia kidul lan kidul menyang Afrika Wetan lan lor Laut Mediterania.

Rute darat lan segara ing wilayah proyek ngliwati bawana Asia, Eropah lan Afrika, saengga ekonomi Cina lan ekonomi Eropa sing bakal dikonstruksi. Inisiatif, ing wektu sing padha, thanks kanggo kerjasama multi-faceted karo negara liya, China bakal dadi pemain tengah ing solusi masalah global, menehi cara, bakal nyumbang. Proyek 'I dai, I lu' Cina, ing babagan peran China ing politik lan ekonomi donya, bakal mbentuk taun 50 sabanjure.

Organisasi saka Organisasi Kerjasama Shanghai sing dipimpin China ing 2001 ngidinake China, minangka kekuwatan gedhe, kanggo mbangun sistem kerjasama sing cedhak lan solidaritas kanggo sistem aliansi. 2013 diumumake dening Presiden China Shi Cinping nalika ngunjungi Kazakhstan lan Indonesia. Nalika Dana Road Silk lan Bank Infrastruktur lan Investasi Asia (AIIB) ditambahake ing proyek One-Way lan One-Way saka proyèk Century Marine Silk Road, sawijining prakara ekonomi utama dibukak nglawan sistem Atlantik sing dipimpin US ing wilayah Asia-Pasifik.

Kang rangking negara 65 kalebu Turkey ing project. Negara kasebut miturut region:

  • Asia Wétan: China, Mongolia
  • Asia Kidul-Wétan: Brunei, Kamboja, Indonesia, Laos, Malaysia, Myanmar, Filipina, Singapura, Thailand, Timor-Leste, Vietnam
  • Asia Tengah: Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan,
  • Timur Tengah lan Afrika Lor: Bahrain, Mesir, Iran, Irak, Israel, Jordan, Kuwait, Lebanon, Oman, Qatar, Arab Saudi, Palestina, Suriah, Uni Emirat Arab, Yaman
  • Asia Kidul: Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, India, Maladewa, Nepal, Pakistan, Sri Lanka
  • Eropah: Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia lan Herzegovina, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Georgia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Polandia, Rusia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turki, Ukraina

Turki lokasi

Mid-ngendi ing dalan Turkey, mbeta tanggal kanggo kawentar saka sutra. Investasi total ing Koridor Tengah diprediksi bisa nganti 8 triliun dolar. Punika nyatakake yen mung 40 milyar saka jumlah iki bakal diwenehake kanggo sarana transportasi. Ing tataran kapisan project kanggo integrasi saka Turki nganggo persetujuan mlebu antarane negara loro 40 milyar dolar budget katebak. Jumlah sing direncanakaké bakal ditindakake saben taun kanggo investasi yaiku 750 yuta dolar.

Turki, siji saka project dalan alternatif karo lokasi geopolitik kanggo OBR dumunung ing Dalan Tengah. OBR Dumunung ing titik tombol ing rute Turkey, lokasi kuwat geopolitik, produksi kuwat lan potensial dhuwur saka Segara Ireng stands metu kang minangka negara transshipment penting karo aturan transportasi. Kanthi proyek-proyek mega kayata Yavuz Sultan Selim lan Bridget Osmangazi, 18 Mart Çanakkale Bridge, Eurasia Tunnel, iki minangka cincin penting sing bakal menehi logistik lan transportasi penting menyang proyek One Way One Generation ing China.

China-Turki proyèk kerjasama perdagangan kajaba uga nuduhake wutah anteng. Volume ekspor 2016'da antara negara loro nambah 1.9 persen 27 milyar 760 yuta dolar ngrambah. China, xnumx'unc pasar ekspor paling gedhé Turkey lan negara ngimpor paling gedhé.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar