Denizli New Ring Road Countdown Begins

Denizli Metropolitan Municipality, sing nemen ngeculake lalu lintas kutha karo proyek transportasi, nyedhaki pungkasan dalan dering anyar 50 meter. Sawise Hal Köprülü Junction, dalan anyar perimeter 50, sing bakal disambungake menyang Bozburun Interchange, ora bakal nglebokake lalu lintas pusat kutha. Kanthi proyek raksasa, puluhan tetanggan kanthi gampang bisa tekan Izmir lan Ankara.

Saliyane ngleksanakake proyek transportasi sukses siji-sijine ing saindhenging kutha, Denizli Metropolitan Municipality uga njupuk langkah anyar kanggo populasi sing tambah cepet lan jumlah kendaraan, lan akhir-akhir iki rampung ing pambangunan dalan dawa 50 anyar. Ing konteks iki, dalan anyar ring 50 ing Boulevard Üçler bakal disambung karo Hal Junction; Mulane, omah-omahé 1200, Yenişehir, Kehakiman, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar lan puluhan tetanggan ing wilayah Karahasanlı bakal tekan İzmir Boulevard, dalan Bozburun lan dalan Ankara kanthi aman saka kene. Dalan cedhak anyar kalebu penerbangan 4, kedatangan 4, ruang parkir 2, jalur sepedha lan kanthong bus. Ana uga persilangan pinter 3 ing perimeter ing trotoar ing loro arah.

Puluhan ewu kendaraan ora bakal mlebu pusat kutha

Kanthi proyek ageng sing bakal nggawa kutha Denizli menyang kutha, puluhan èwu kendaraan dipeksa lumebu ing tlatah pusat kutha saben dina kanthi nggunakake dalan dawa anyar kanthi lebar 50, kanthi nggunakake 1200 Houses, Yenişehir, Kehakiman, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Gunpowder, Blessings, Çakmak, Kadılar and Karahasanlı region will provide transit. Minangka bagéan saka proyèk, konstruksi persimpangan 2 rampung, nalika pambangunan persimpangan pinter pungkasan terus cepet. Minangka pondasi lan dalan beton dalan rampung, instalasi cahya lan pambangunan pertahanan tengah lan penebangan kasebut cedhak. Lapisan aspal lapisan uga diwiwiti.

Bir A ring road worthy of our submarine "

Walikota Denizli Perbandaran Metropolis Osman Zolan ngandhakake yen dalan dering anyar bakal dadi peranan penting kanggo ngatasi lalu lintas pusat kutha. Walikota Osman Zolan ngendika, "Rumah-rumah 1200, Yenişehir, Kehakiman, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar lan Karahasanlı duwé puluhan tetanggan ing wilayah ngendi kita arep menyang Izmir utawa Ankara kanthi arah 50 meter bakal nggunakake perimeter anyar kita; warga saiki bakal bisa tekan panggonan sing arep dikunjungi kanthi cara sing luwih aman, ekonomis lan gampang tanpa nglebokake lalu lintas pusat kutha. Muga-muga kita bakal ngrampungake dalan dering anyar kita sing pantes dadi kapal selam kita sajrone wektu sing cetha lan nyedhiyakake kanggo warga kita ".

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar