Ekspedisi Kargo Sing Unmanned Saka Australia

numpak sepur taksi ing Australia
numpak sepur taksi ing Australia

Sepur kreteg sing ora digelar ing Devonport, Tasmania, Australia, dipecah lan bencana bisa dicegah.

Miturut polisi Tasmania, karéta barang tanpa kontrol sing ora bisa dikendhaleni, sing ora bisa dikendhalekake, dipaksa metu saka derailment ing Devonport lan diarani bilai sing bisa dirusak.

Cement diinstal nuduhake yen kira-kira 50 km per jam Sepur tindak Inspektur Polisi Stuart Wilkinson, bilih kabar saka bebaya impending kanggo umum ing sawetara menit saka mbukak sirens tim polisi.

Ç Temenan wektu iku kritis, "ujare Wilkinson. Sepur kasebut tumuju menyang Devonport lan perlu diwènèhaké marang warga sing nyambung menyang arah kasebut. Saliyane, wong wadon sing mlaku mudhun ing dalan saka papan sing tumpang tindhih ing gerobak ngandhakake, ana loro wanita cedera.

Sumber: www.milliyet

Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.