Tender Pengumuman: Ekstensi Dalan Antara Sivas-Kars Line Km595 + 300 Km595 + 600

Lelang TCDD lan asil tender
Lelang TCDD lan asil tender

Ekstensi Jalan antarane jalur Sivas-Kars Km595 + 300 Km595 + 600
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 4. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Jalur Sivas-Kars Km595 + 300 Antara Km595 + 600 Ekstensi Jalan ing Stasiun Konstruksi Sivas Konstruksi bakal diterbitake miturut pasal 4734 saka Hukum Pengadaan Umum no. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2018 / 428805
1 Administrasi
a) Alamat: Stasiun Jalan 1 58030 SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telpon lan nomor fax: 3462217000 - 3462237677
c) Alamat e-mail: 4bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Tambahan saka platform jalur meter 180
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Sivas Construction Station
c) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 30 (telung puluh) dina tanggalan saka layang panggonan.

3- Tender
a) Lokasi: Muhsin YAZICIOĞLU Boulevard Station Street Ora: 1 PK. 58030-SÝVAS
b) Tanggal lan wektu: 13.09.2018 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar