Informasi Pengadaan: Nggawe Konvensi Gas Alam Lokakarya Pemeliharaan Halkapınar Loko

Halkapınar Loko Maintenance Workshop Natural Gas Conversion
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 3. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Lokakarya Lokakarya Lokakarya Halkapınar Lokakarya Natural Gas Conversion bakal dileksanakake kanthi prosedur tender terbuka miturut pasal 4734 Hukum Pengadaan Umum Nomor 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2018 / 427015
1 Administrasi
a) Alamat: ATATÜRK CADDESI 121 / A ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telpon lan nomor fax: 0 232 464 31 31 / 4921 - 0 232 464 77 98
c) Alamat e-mail: m309@outlook.com
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
1 Konstruksi Gas Gas dan Instalasi Pemanasan
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: İZMİR
c) Tanggal wiwitan: ing 10 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 60 (sewidak) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Panggonan: TCDD 3. Direktorat Daerah Atatürk Cad. NO: 121 / A Alsancak- Konak / İZMİR
b) Tanggal lan wektu: 25.09.2018 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar