Pedestrians Bakal Luwih Aman Kanthi Jembatan Ing Gebze

Kocaeli Metropolitan Municipality mbangun kreteg kanggo nggawe aliran wong luwih aman ing nyebrang D-100 Highway ing Gebze. D-100 Osman Yılmaz Pedestrian Bridge Bridge, sing padha karo jembatan pedestrian gedhe ing Izmit, wis rampung. Ana elevator lan eskalator ing jembatan sing bakal nggawe aliran pejalan kaki penting ing sumbu utara-kidul Gebze. Escalator lan jembatan ing ngendi lemah mlaku-mlaku, ngitung dina kanggo mlebu layanan.


87 METER LENGTH
Jembatan pedestrian sing nyambungake loro sisi Gebze dumunung ing ngarep Kampus Izmit Governorate. Dr. Necmettin Erbakan nuduhake karakteristik sing padha karo Jembatan Pedestrian. Jembatan iki bakal mbentuk garis nyebrang penting kanggo nyedhiyakake dalan kanggo warga sing pengin nyedhaki Rumah Sakit Fatih State. Jembatan pedestrian kanthi panjang 87 meter dibangun kanthi jembar meter 4.

870 TON STEEL MATERIAL
Jembatan uga kalebu angkat kanggo wong sing ora duwé cacat lan wong tuwa. Ing sisih kidul jembatan pedestrian ana eskalator, tangga normal lan lift cacat. Jembatan pedestrian dibangun supaya suprastruktur baja bakal dadi tali kanggo nglatih. Bahan baja ton 870 digunakake ing pambangunan jembatan.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar