Pasokan Material kanggo Instalasi Sistem Radio Katutup Luas

Fasilitas TCDD Sivas 4. Direktorat Daerah
Pasokan Material kanggo Instalasi Sistem Radio Katutup Luas
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;

  1. a) Jeneng: TCDD Plant Sivas 4 Regional Directorate
  2. b) Alamat: Istasion Street TCDD 4. Direktorat Direktorat 58030 / SİVAS
  3. c) Nomer telpon: 0 346 2217000 / 397
  4. d) Nomer faks: 0 346 2237677
  5. e) Alamat e-mail: 4bolgesatinalma@tcdd.gov.tr.
  6. Jeneng-jeneng / judhul personel sing gegandhengan: Fikret ATAMTÜRK / Purchasing and Inventory Control Manager

1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender

Barang tundhuk tender;

  1. a) Jeneng: 5 peniti bahan kanggo instalasi sistem radio wilayah sing luas
  2. b) Nomer pendaftaran JCC: 2018 / 434699
  3. c) Jumlah lan jinis: Dhaptar materi sing digunakake ing sistem diwenehi ing ngisor iki.
DAFTAR BAHASA MATERIAL
Rank Id Jeneng Material unit jumlah
1. Repeater Relay Set nomer 19
2. Terminal Kontrol Relay nomer 19
3. Modem LTE Industri nomer 19
4. Central User Terminal nomer 2
5. Piranti lunak server nomer 1
  1. d) Panggonan pangiriman: TCDD 4. Direktorat wilayah bakal diinstal ing pondhok sing disedhiyakake ing menara 2.4 GSM sing ditemtokake miturut koordinat 16 saka Spesifikasi Tekan ing garis Samsun-Kalın lan ing gedung stasiun 3.
  2. e) Informasi liyane: Ditemtokake ing Spesifikasi Teknis.

Artikel 3-Tender Informasi

Informasi babagan tender;

  1. a) Prosedur tender: Prosedur Tender Terbuka (sesuai karo Pasal 4734 TCDD Pengadaan Barang lan Layanan miturut Artikel 3 / g saka GCC 15)
  2. b) Alamat tender: Direktorat Regional TCDD İstasyon Cad. Ora: 1 PK: 58030 PLASTER
  3. c) Tanggal tender: 04 / 10 / 2018
  4. d) Tender wektu: 14: 00
  5. e) Panggonan rapat komisi Tender: Fasilitas TCDD Sivas 4. Balai rapat Direktorat Daerah.

dokumen tender

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar