Transformasi Vehpass Overpass ing Gonçalı-Eğirdir Line Instead of the Crossing

gonce
gonce

Goncalı-Eğirdir Line Km: 261 + 300'da Level Crossing instead of Vehpass Overpass Construction Work Tender Result

TC State Railways Enterprise TCDD 3. 2018 / 452337 GCC limit value 5.734.508,09 TL lan biaya kira-kira 7.768.570,27 TL saka Goncalı-Eğirdir Jalur Km: 261 + 300 ing Regional Purchasing lan Stock Control Service Directorate Penawaran 14 TL dengan KUCUKAKSOY MACHINERY CONSTRUCTION TAAHHUT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Perusahaan 5.782.745,00, sing melu ing tender, ngirimake bid ngisor angka watesan.

Tender 1 Jumlah konstruksi konstruksi beton bertulang 3. Dadi karya kasebut yaiku 360 (telung atus sawidak) dina kalender saka panggonan pangiriman.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar