Aspal Bekerja ing Kayseri

Karya asfalt kayseride terus unabated
Karya asfalt kayseride terus unabated

Kayseri Metropolitan Municipality, aspal kerja ing pusat kutha lan distrik tetep tanpa wates. Walikota Mustafa Celik, Walikota Kocasinan Ahmet Çolakbayrakdar bareng karo karya aspal 30 August Avenue.

Nalika Metropolitan Municipal mbukak boulevards anyar, dheweke terus gawe dalan anyar ing pusat kutha lan distrik. Salah sawijining lurung-lurung sing ngalami renovasi yaiku 30 August Boulevard. Mayoritas Munisipalitas Metropolitan Mustafa Celik nglakoni kerja ing pinggir dalan. Walikota Celik, Walikota Kocasinan Ahmet Colakbayrakdar 30 August Boulevard kanthi karya aspal diikuti.

Aspal XOCUM Kocasinan Boulevard 20 nyedhaki taun sabanjuré lan kerep gawé kerusakan infrastruktur sing nuduhaké yèn Presiden Steel, dalan iki kudu anyar. 2 ewu 400 meter boulevard 6 ewu 500 ton saka aspal sing anyar digunakake.

Ketua tetanggan ngucapake matur nuwun marang Walikota Mustafa Celik kanggo usahane lan nyatet yen warga padha puas karo investasi kotamadya.

Mayor Kocasinan Ahmet Colakbayrakdar 30 August Boulevard, ora mung wong sing manggon ing Kocasinan, nanging kabeh sing manggon ing Kayseri, ngandika rute transportasi. Çolakbayrakdar nandheske menawa Perdata Metropolitan tetep nggawe investasi ing saben distrik lan ngucapake matur nuwun marang Walikota Çelik.

Walikota Çelik, nandheske harmoni antara kotamadya, ngendika, uz Kita nindakake layanan kasebut kanthi berkah saka harmoni iki. Çelik Walikota Celik damel peringatan penting lan ngandika: "Kita ora nggawe dalan iki kanggo nelpon. Mangga netepi aturan lalu lintas. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar