TÜDEMSAŞ kanggo ngasilake wahana kargo menyang Azerbaijan

tudemsas azerbaycana yuk bakal ngasilake wagon
tudemsas azerbaycana yuk bakal ngasilake wagon

Turkey Railway Mesin Industri Inc. (TÜDSA) Wakil Umum General Manager Mehmet Başoğlu ngiringi pirang-pirang rapat ing Baku karo Menteri Perhubungan Cavidov Kurbanov lan Menteri Ekonomi Şahin Mustafayev. Başoğlu lan menteri nuding pamikiran babagan produksi wagon kargo sing dibutuhake dening Azerbaijan ing TÜDEMSAŞ.

Ngomentari riko kanggo Manager Azerbaijan TÜDEMSAŞ Wakil Umum Mehmet Başoğlu: "We tindak undangan TÜDEMSAŞ Rombongan Azerbaijan State Railway of Azerbaijan ing Baku, Mentri Perhubungan, Mr. Javid Kurbanov lan Mentri Ekonomi Mr. Shahin Mustafayev We iya seri saka pitakonan. Our company needed dening kreta barang saka Azerbaijan ing rembugan iki TÜDEMSAŞ karo kawruh sing, njupuk kauntungan saka teknologi lan talent, kita kudu ijolan views ing mengkono bebarengan. We kudu Mentri kita, Mr. luasaké koyo sing ing sembarang wektu kita house kanggo Javid Kurbaov lan Shahin Mustafayev Perhubungan Wakil Mentri Vusal Aslanov Iqbal Huseynova, Wakil Menteri Ekonomi, kita tenanan nuwun kanggo wong Hospitality sing kanggo sadulur Demiryolc kita karo Niyazi Safarov. "Ngandika.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar