TÜDEMSAŞ Mrodhuksi Generasi Baru Wagon Nasional

tudemsas mrodhuksi anyar generasi wagon nasional
tudemsas mrodhuksi anyar generasi wagon nasional

generasi anyar pisanan Turkey kang diprodhuksi dening TÜDEMSAŞ ing Sivas mobil barang nasional ing gedhe dikarepake. Sivas, pisanan mobil barang generasi anyar Turkey Railways National Industry Machinery Turkey diprodhuksi minangka asil saka telung taun sinau ing Direktorat Jenderal; Kanthi panjang meter 29,5, bisa nganggo wadah 2 ing siji gerobag, kira-kira 9,5 ton luwih entheng tinimbang gerobak sing padha, yaiku 26 persen luwih entheng tinimbang gerobak liyane. Kapasitas pamulangan iki menehi operator dadi kauntungan. Amarga bobot saka cahya bobot, 25,5 duweni beban sing luwih dhuwur utawa murah. Thanks kanggo 4 H type bogie lan sistem kompak rem sing diprodhuksi kanggo pertama kaline ing negara kita, 15 wis ngurangi biaya mbeta barang ing tingkat 3. Tingkat bising kurang sak nyedhaki uga adoh saka gangguan lan iki menehi kauntungan liya ing babagan operasi kargo barang. Biaya prodhuksi saka wahana kargo nasional generasi anyar sing bisa dadi rong wagon uga luwih murah tinimbang 15.

Unit 150 diprodhuksi sajrone wektu cendhak antarane wahana generasi anyar kanthi gedhe.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar