Apa Lampu Peringatan Metro Door Tanpa Driver Mean?

Apa ora tegese lampu peringatan lawang?
Apa ora tegese lampu peringatan lawang?

Kanthi pembukaan sistem sepur tanpa driverless pisanan pisanan M5 Üsküdar-Çekmeköy metro ing Turki, informasi anyar wis ditambahake ing budaya angkutan umum kita.

Peron Sistem Separator Pintu (PAKS) digunakake kanggo ngilangi masalah sing bisa kedadeyan amarga obyek manca sing ana ing jalur rel utawa ngetik penumpang kanthi alasan ing subway driverless. Karo kabeh sistem elektromekanis, malfungsi bisa dumadi ing sistem kasebut kanthi maneka warna alesan. Kegagalan iki, sing bisa kedadean ing lawang lan lawang kendaraan, ora ngganggu operasi, nanging bisa nyebabake penumpang nggoleki stasiun kasebut yen ora nggawe peringatan sing perlu.

Metro Istanbul nyedhiyakake penting kanggo menehi informasi marang para penumpang ing wektu kanggo njaga tingkat sukses dhuwur ing kualitas layanan sing nyedhiyakake ing perusahaan kasebut. Kanggo tujuan iki, kendaraan sing digunakake ing baris M5 dielingake dening lampu abang yen lawang ora bakal dibukak kanthi alasan apa wae.

Kanggo nyegah penumpang metu saka kendaraan, padha ora kudu nggunakake lawang kanthi lampu abang lan lawang kanthi lampu putih. Sampeyan bisa nonton video ing ngisor iki.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar