Sistem Listrik Lampu Tiga Lintasan Ing Kayseri Bakal Liwati Saka Ngisor

kerseride light rail system uc intersection
kerseride light rail system uc intersection

Kayseri Metropolitan Municipality, uga ing lemah ing ngisor lemah uga ngalami proyek gedhe banget. Mayor Mustafa Celik, digawe dening otot South-North Main Collector lan Sivas Street Line Ngalih Agung ngenalaken kanggo masyarakat. Ketua Steel, taun sabanjuré 50 teknologi kasebut digunakake kanggo nggawe investasi ing pipo lan buta 14 2 diameteripun meter meter ing ngisor lemah ngandika padha ngginakaken tanpa Watesan lalu lintas. Presiden Mustafa Celik, "Sawise aku deluge" kang lagi nyimak sing padha ora ndedonga kanggo pangerten lan ngandika padha wanted kanggo eling karo kebecikan lan ngandika padha disiapake Welasan proyek ing mangsa Kayseri ing arah.

Penagih utama kapindho Metropolitan Municipality sing bakal ngatasi mangsa masalah taunan 50 ing Kayseri baris lan program iki line sing performs kanggo Sivas Street nyebrang Walikota Metropolitan Mustafa Celik, uga Gubernur Sehmus Morning, ing AK Pesta Ketua Provinsi Saban Çopuroğlu, District Bauwarna, birokrat lan warga sing dirawuhi.

"AKU LEAVE THE PROJECT"
Kutha ing utama taun line Penagih pisanan xnumx'l yen struktur Talas, Talas lan ditulis sing 2000 ewu saka total populasi Talas 571 taun populasi tikel voicing Ketua Mustafa Celik, "Dina iki, populasi downtown wis ngrambah 17 yuta 1 ewu. Baris penagih utama sadurungé ora bisa narik beban kutha. Kajaba iku, overflows occasional dumadi ing njero. Teknik nyata perlu kanggo antisipasi lan rencana apa, administrasi nyata kanggo ngleksanakake rencana kasebut. Ing arah iki, kita miwiti proyek-proyek garis anyar ing 100. Kabupaten Yildirim Beyazıt saka Talas wilayah-Tanah kelairan, tetanggan Argıncık lan Ruby menyang wilayah kita iya pungkasan taun 2015 kilometer line tender. Biaya kira-kira baris iki yaiku 10 juta TL; nanging ing saben proyèk kita nuduhake saka asil pasinaon kaku wis dicethakaké biaya project nganti $ 45 yuta ing lelangan. Kanthi proyèk iki, kita bakal ngrampungake kabutuhan bathi kutha nganti 24. Kita miwiti proyek kasebut kanthi diam-diam lan tanpa upacara. Saiki, tingkat nyata proyek wis lulus 2050 X.

SİVAS STREET UNDERGROUND
Paling angel kanggo ngliwati garis penagih utama yaiku Sivas Street, sing mratélakaké Walikota Mustafa Steel Steel, lantai sing liwat meter 14 nyathet masalah kasebut. Presiden Steel, ngandika: "Biasane, kita kudu mbukak Sivas Caddesi ing wilayah iki kanggo proyek kasebut, ngilangi sistem rel lan kerja ing kene kanggo sasi 2,5. Yen kita nindakake mangkono, karusakan sistem ril bakal dadi 3,5 juta TL. We are looking for alternatif. Kawitan kita panginten ngliwati ambane meter 6; Nanging, ing persimpangan saka sistem alur kasebut bakal ditindakake, kita mudhun ing jero meter 14. We dig 2 meters with micro-digging machines, banjur terus digali dening nyopir pipa baja. 35-40 bakal ana ing ngarep Sivas Street

ING WE PRODEKSI PROJECT FOR FUTURE OF KAYSERI "
Walikota Metropolitan Mustafa Celik, shalat lan kudu dikenang karo wong anyar, terus nindakake kabecikan, ujare. dadi sak wentoro lan sing panguwasa "Sawise kula deluge" ing pangertèn sing padha ora ditekan Presiden Mustafa Celik, ngandika padha nyepakaké sawetara proyèk kanggo mangsa Kayseri. Presiden Steel, ing antarane proyek kasebut, Line Rail Line Talas-Anayurt bakal ndayani ing dina-dina, tambahne.

SISTEM RAYLI THREE JUNCTION ATAU BOTTOM
Kanggo proyeke sing disiapake kanggo Kayseri, Walikota Baja, sing ngandhakake masyarakat marang publik, ngendikane 18. Werna, 30 ngandhani yen sawise nyebrang persimpangan Agustus lan Danube, bakal munggah menyang ndhuwur. Presiden Steel, lalu lintas Sivas Street bakal nggawa dalan gedhe kanggo nyiyapake proyek, ujare. Presiden Çelik, terus ngomong. "Kajaba iku, ngarep asrama saka Furkan Dogan, DSI prapatan lan prapatan Kadir Wis project Stadium siap kanggo ply persimpangan kita. Mangkono, kita bakal nggawe lalu lintas tanpa gangguan saka Anbar menyang Argıncık Lights. Mustafa Şimşek Street kanggo ngluwihi proyek nganti Ahi Evran lan TOKI siap. Talas 7 / 24 Library, Ildemar Library, ing Kıraathanesi National, Hospice, Ali Mountain Cruise Project, Erciyes High Altitude Camp Center, Kayaking lan Etnosp Plant, Kebon fragrant, kita tak siap kanggo proyèk-proyèk kita kaya Air Supply Nations Garden. Kita mlebu protokol kanggo Air Supply, mugia kita bakal miwiti. Kajaba iku, kita nyiapake project kita kanggo nggawe panggonan iki ing Taman saka bangsa dening obah tanduran ing wilayah endi Gendarmerie Gendarmerie Talas. Papak Sports Center, Old Kayseri online saka Wedding Mall, bukaan saka masjid lingkungan Kebir, Argıncık lan proyèk liya disiapake kanggo proyèk kutha nganyari maneh ing Cırgalan. "

Wektu COMPLETION Wektu 300 HARI
Sawise wicara Walikota Mustafa Çelik, Gubernur kutha lan para peserta mlebu ing terowongan sing bakal liwat Sivas Caddesi. Penggalian padha ditutake ing kene lan pipa baja ditempelake ing trowongan. Presiden Mustafa Celik, cara iki digunakake mung ing banget sawetara panggonan ing Turki sing ora mung seamlessly ing Sivas nyabrang dalan, nalika pagawean proyek ing dina iki uga nyatet sing kepincut 730 300 wingkingipun.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar