Ngirim Wisata ing Tram Republic Street

mobil wisata nunggu transportasi
mobil wisata nunggu transportasi

Nalika pariwisata nggawe program miturut Panorama 1326 Ferry Museum, Walikota Osmangazi Mustafa Dündar, sing nampilake musium iki menyang Bursa, nyiapake rencana anyar kanggo wilayah sejarah.

Wisatawan sing bakal numpak bus ing Museum Panorama dijadwalake njupuk trem saka Cumhuriyet Street menyang Irgandı-Tophane. Wisatawan bakal ditampilake ing lurung-lurung Hisar nganggo cart golf tanpa kabel.

Sanajan Présidén Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan samesthine dibukak resmi, nanging saben wong sing ngunjungi Museum Panorama 1326 Fatah, hadiah paling gedhe saka Munisipalitas Osmangazi ing Bursa, apik banget.
Wong-wong sing melu langkah pertama eskalator ing kahanan taun 2018, nemoni awake dhewe nalika taun 700 sadurunge mlebu ing jagad buta lan urip adegan penaklukan Bursa ing lingkungan 6 April 1326.
Nalika museum sing padha nggambarake adegan perang, Museum Panorama 1326 Conquest ndadekake sampeyan mung minangka museum panoramik sing dadi tentrem mung sedunia.
Wis ...
Wisatawan saka Bursa nggawe kabeh rencana kanggo proses mbesuk ing Panorama.
Menapa malih ...
Panorama, yaiku siji-sijine museum sing dadi papan parkir ngrencanakake bis wisata, ditujokake kanggo ngrampungake sejarah urip.
Lan ...
Walikota Osmangazi Mustafa Dündar nerangake:
"We mundhakaken riwayat Bursa. Pangaturan kita ing wilayah Hisar, sing minangka pusat kutha paling tuwa, uga bakal narik pariwisata. "
Banjur ...
Dheweke negesake manawa bis turis bakal parkir ing ngarep Panorama lan ujar:
"Wisatawan sing ngunjungi Panorama bakal menek ing Jembatan Irgandı. Dheweke bakal teka ing Tophane liwat Irgandı-Kayhan-Çarşı, sumbu sejarah pejalan kaki lan ngalami sejarah Bursa ing dalan-dalan ing Hisar Quarter. "
Ing poin iki Bu
Sumbu mlaku saka Irgandı menyang Tophane pancen adoh banget. Kepiye turis bakal mlaku ing dalan iki?
Dündar menehi wangsulan:
Elbette Mesthine, jarak antarane Irgandı lan Tophane dawa lan ora gampang turis kanggo nyabrang kabeh dalan kasebut. Kanggo alasan iki, sampeyan bisa njupuk trem menyang Cumhuriyet Street ing jalur kasebut. Luwih beda kanggo turis. "
Panjenenganipun nambah:
"Kita uga ngerti manawa umure rata-rata wong sing minat sejarah lan pariwisata budaya dhuwur. Kanggo alasan iki, kita uga nganggep mobil golf tanpa kabel kanggo wisata ing dalan-dalan ing Hisar Quarter. Dadi ora bakal turis. "
Pikirane pancen macem.
Pancen, sejarah Bursa minangka wisata Bursa sing istimewa banget kanggo sampeyan bisa ambegan karo papan sing urip.

Sumber: Ahmet Emin Yılmaz - www.olay.com.t punika

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar