Robot Olahraga Pertama ing Australia

dunyanin train first robot in australia
dunyanin train first robot in australia

Ing Australia, perusahaan pertambangan wesi, Rio Tinto, ngluncurake jaringan alur otomatis kanthi robot robot paling gedhe ing donya.

Jaringan keretapi ing Pilbara, Australia Kulon, kanthi panjang kira-kira 800 kilometer. Tren ngoper jam perjalanan, kalebu muatan lan unloading barang. Juru bicara perusahaan nyatakake yen sistem iki pisanan ing donya.

Dalan iki, jaringan rail heavy-duty heavy-duty sing pertama kanthi dhasar ing donya, ana ing paling ndhuwur proyek yuta yuta 940. Sepur kanthi dilengkapi piranti lunak kendhali kanthi lengkap digunakake kanggo ngangkut kargo antar-port.

Teknologi pangrojong otomatis bakal katon ing akeh wilayah ing mangsa ngarep. Mobil nyopir sing saiki dadi salah sawijining teknologi sing paling misuwur. Kanthi pangembangan teknologi kasebut, macem-macem kendaraan kayata perahu tanpa pemandu lan pesawat tanpa pemandu bisa katon.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.